Hvem er Amedia Distribusjon AS?

Amedia Distribusjon er et datterselskap av Amedia AS. Amedia AS er et av Norges største mediehus, med 74 avistitler, 18 trykkerier, over 3 000 ansatte, og en omsetning på 3,6 mrd NOK i 2018. Amedia’s røtter strekker seg helt tilbake til 1832 med Drammens tidende, og har siden den tid hatt et viktig samfunnsoppdrag for store deler av Norges befolkning gjennom sine mange avistitler.

Hvem er Helthjem AS?

Vårt eventyr startet helt tilbake i 1767, med utlevering av avisen som i dag heter Adresseavisen, samt andre dagsaviser. Siden den gang har fokuset primært vært på distribusjon av medieprodukter. I 2015 ble Helthjem nettverket etablert, via et solid samarbeid med storkonsernene Schibsted, Amedia og Polaris, som eier hver sin andel i helthjem, og leverer 1,3 millioner produkter daglig. Helthjem var en utfordrer på det norske logistikkmarkedet, med fokus på leveranser av pakker, magasiner og aviser oftere, raskere og enklere enn noen andre distributører i Norge. 28.11.2018 hadde vi sendt 5 millioner pakker gjennom nettverket, og blir i dag ansett som en av de største innen pakke og medieproduktdistribusjon i Norge!

Hva er forskjellen på Amedia Distribusjon og HeltHjem?

HeltHjem er et eget selskap, men Amedia Distribusjon eier 50 prosent av det og vi benytter hverandres nettverk for å nå ut til flest mulig husstander, så ofte og så raskt som mulig.

Vi får levert noen magasiner fra trykk i Tyskland. Disse skal distribueres på ulike steder i Norge. Er det noen måte å slippe å få vår sjåfør til å kjøre landet rundt for å droppe av disse pallene?

Ja, det er ingen problem. Amedia Distribusjon har egen mottak på Lillestrøm. Sjåføren din kan levere alt der, så tar vi oss av resten.

Vi samarbeider med de fleste tredjepartsleverandører, hvor de fleste støtter booking API, API for utleveringssted og løsningen for Track & Trace.

Ja, vi leverer over hele Norge. Vi bruker egne distributører til 90% av Norges husstander. Der vi ikke har dekning, bruker vi faste underleverandører.