Amedia Distribusjon er et moderne logistikkselskap med lange tradisjoner. Hver natt leverer vi alt fra aviser og magasiner til netthandelspakker og fersk frokost i postkassen eller på døren til dine kunder. Vi dekker 100% av kundens behov. Gjennom våre egne bud og Helthjem nettverket, leverer vi over 1,2 millioner produkter hver natt. Vi er stolte av å levere oftere, raskere og enklere enn noen andre i bransjen. Vi er den eneste leverandøren som leverer helt hjem, før frokost – også i helgene.

Vi leverer avisen din

Får du Aftenposten, Dagens Næringsliv eller Se & Hør levert på døren? Eller mottar du Østlendingen, Nordlys eller Bergensavisen? Da har du hatt besøk av et av budene våre. Amedia Distribusjon leverer alle Amedia-konsernets over 90 lokalaviser, i tillegg til en rekke andre titler, magasiner, ukeblader, bøker, pakker og fersk frokost m.m. Våre distributører besøker hele 2,2 millioner husstander hver eneste dag.

Amedia Distribusjon leverer HeltHjem

Sammen med mediehusene Schibsted og Polaris Media står vi også bak leveringstjenesten HeltHjem. Dette nettverket gir oss mulighet til å nå langt utover de områdene som tradisjonelt har vært betjent av våre egne bud. Vårt nettverk av distributører gjør at vi kan frakte nesten hva som helst for deg, enten det er maskindeler og verktøy, croissanter, en ny iPhone eller buksen som noen bestilte fra nettbutikken din.

Vi leverer kvalitet –
som vanlig

Amedia Distribusjon og helthjem-nettverket disponerer et omfattende logistikknettverk bestående av landsdekkende lokale og regionale transportterminaler og over 5 000 distributører. I alle ledd er vi opptatt av kvaliteten på tjenestene vi utfører, og vårt mål er å levere rett produkt på rett sted til rett tid. I dag benytter derfor alle våre ansatte i Helthjem-nettverket samme distribusjonsteknologi, noe som sikrer enhetlig kvalitet gjennom gode rutiner og prosesser. Vi er derfor stolte av en leveringskvalitet mellom 99,7 – 99,9%.

Distribusjon og miljøansvar

Som et logistikknettverk med nesten 52 millioner tilbakelagte kilometer i året og med et høyt forbruk av plast og emballasje, ønsker vi å ta et større miljøansvar. Vi er derfor i ferd med å flytte stadig større deler av distribusjonen vår over på miljøvennlige transportalternativer, som el-biler og -sykler. Ikke bare skal vi tilfredsstille de krav og forventninger som følger av Paris-avtalen, men vi ønsker å ta et utvidet miljøansvar og investere i grønnere alternativer.