Hvilke krav har dere til pakkesendinger?

Sendinger som formidles av Helthjem nettverket må være forsvarlig emballert. Helthjem kan nekte formidling av sendinger som på grunn av sitt innhold, emballasje eller av andre årsaker ikke er egnet for fremsending. Avsender har ansvaret for at adressatens navn og leveringsadresse er korrekt og tydelig angitt på sendingen og tilhørende dokumenter. Sendinger må ikke forvolde skade på personer, andre sendinger eller gjenstander. Avsender kan bli holdt erstatningsansvarlig for skade som oppstår i slike tilfeller. Les mer om våre leveringsbetingelser her.

Ja, vi sender en sms til kunden om at pakken er mottatt av oss og på vei, med planlagt leveringsdato og sporingsnummer.  Når pakken er levert, får mottaker en ny sms om at pakken ligger i postkassen eller på døren.

Ja, alle våre pakker har et sporingsnummer som gir mottaker informasjon om hvor pakken er.

På samme måte som våre kunder har forskjellige behov, har vi forskjellige kostnader relatert til en levering. Kontakt oss, så kartlegger vi deres behov og setter opp et meget konkurransedyktig tilbud.

Kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg.

Våre distributører kjører sine ruter over hele Norge hver natt, også i helgen, og pakken vil normalt bli levert før 07:00. Vi har både ekspress og standard leveringer, hvor en sending kan ta fra 1 – 5 dager. Merk at forsinkelser kan forekomme.

Vår store styrke er hjemlevering i postkasse eller på dørmatte. Dette forutsetter en viss størrelse for å få plass, og er i dag på maks 5kg og 35x25x12cm for esker. Pakkeposer med f.eks. tekstiler kan ha større mål, og det er også mulighet for «pose og krok» levering på dør eller postkasse.
Vi er en 100% leverandør, så større pakker blir i all hovedsak levert som «hent i butikk» ved et av våre 1 500 utleveringssteder i landet.

Ja, vi leverer over hele Norge. Vi bruker egne distributører til 90% av Norges husstander. Der vi ikke har dekning, bruker vi faste underleverandører.

Nei, dessverre. Vi tar oss bare av større leveranser. f.eks. fra en nettbutikk til kunde (B2C) eller mellom bedrifter (B2B). For privatpersoner har vi en annen tjeneste: helthjem.no