Så raskt får du pakken din

/ Aktuelt

Å få en pakke levert på døren går faktisk mye kjappere enn du tror

Se for deg at du bestiller noe på nett. Du legger varen i handlekurven, klikker på «Betal» og – «pling!». Der kom bekreftelsen på e-post. Men hvor lang tid tar det før du faktisk sitter med varen i hendene?

Hvor lang tid tar det å sende en pakke?

Antakelig kortere enn du tror. Ifølge en undersøkelse gjennomført av YouGov forventer nordmenn flest at en vanlig pakke-leveranse skal ta hele 3,5 dager. Svensker og dansker har litt høyere forventning til leveringstiden og tipper at det tar cirka et døgn mindre. Svenskene anslår 2,6 dager og danskene 2,5 dager.

 

Raskere levering

-Jeg kan ikke snakke for andre distribusjonsselskaper, men vi leverer mye raskere enn det, sier salgssjef i Amedia Distribusjon, Kenneth Haaland.

-Hvis vi får en pakke til terminal før klokken 18.00 kan vi med vår HeltHjem-tjeneste levere den ut før frokost allerede neste dag. I alle fall på hele Østlandet og deler av Sørlandet. Med andre ord; hvis du bestiller noe før du går fra jobb en mandag ettermiddag, ligger den utenfor døren når du våkner tirsdag morgen.

Leverer raskt i hele landet

For leveranser til vest- og midtlandet legger Haaland til et døgn, men presiserer at en leveranse likevel går raskere enn folk flest forventer.

-I løpet av to døgn, kan vi levere pakken din uansett hvor du bor på Øst-, Sør- eller Vestlandet eller i Midt-Norge. Til og med om du bor så langt nord som Trondheim, skal du få pakken din levert på døren før frokost på onsdag, hvis du bestilte den mandag.

Rask levering også til Nord-Norge

Det er først ved leveranser til Nord-Norge, Amedia Distribusjon med sin HeltHjem-tjeneste nærmer seg nordmenns forventede leveringstid på 3,5 dager.

-Ja, det er store avstander det er snakk om. Men igjen: Om vi har pakken på terminal før klokken 18.00 mandag ettermiddag, skal det være gode odds for at du kan få den på dørmatten i Tromsø før du våkner på torsdag, sier Haaland